LifeTime

unalmas tiszteletkör, de lesz ez jobb is! :)

Amikor az ember neki kezd valaminek, szinte kivétel nélkül akadályok sorozata indul el viharos gyorsasággal és teszik lehetetlenné a küldetést.

Lassan 6 éve kezdtem el az írást, pontosabban a blogolást. Akkor egy olyan hatalmas energiabombával rendelkeztem, hogy szinte “lelőni” sem tudtam magam. Naponta áradtak a bejegyzések. Hetente egyéni rekordot döntöttem meg és annyira motivált voltam, hogy azt még azóta is keresem.

Ahogy teltek a hónapok, az évek, valami megszűnt. Azt szokták mondani, hogy minden kapcsolatban van kritikus pont. 😀 Hát a mi kapcsolatunkban- az írással – is elérkezett egy ilyen kritikus pont. Azt gondoltam, hogy ez teljesen normális. Végül is nem tarthat minden örökké. Belekezdtem az úgymond új életembe és nem hogy ihletem nem volt, de még nagyon időm sem arra, hogy egyáltalán az írással foglalkozzak, azzal, ami évekkel ezelőtt olyan szinten boldoggá tett, hogy másra nem is tudtam gondolni, csak arra, hogy még erről is írjak valamit, meg arról is valamit. 🙂

Azt írtam, hogy ha neki fogunk valaminek… Hát igen, de ez leginkább arra vonatkozik, hogy ha valami régit akarunk folytatni. Több minden miatt vallom azt, hogy egy régi, szakadt holmit nem lehet soha teljesen újjá tenni. Az újabb toldás-foldás után, egyre több és több lyuk keletkezik, míg a végén az egész használhatatlan.

Indulhattam  volna a régi blogomon, ahol igazán otthonosan érzem már magam, hiszen hónapokig böngésztem, szerkesztgettem a blogom. Ehelyett úgy döntöttem, hogy bele vágok valami újba a blogolás területén is. Egy új site-on, új design-nal, új funkciókkal, új tartalommal, új én-nel. 🙂

Változásra vágyok. Fiatal vagyok és motiválatlan…. De! Ez nem marad így.  Azért indítom el újra ezt a régi szenvedélyem, mert 1. nagyon hiányzik és boldogtalannak érzem magam az írás nélkül, 2. felakarom építeni azt, amit évekkel ezelőtt elkezdtem. Élni akarom az életem, mert szeretem az életem.

LifeTime van! 🙂 <3

                                                                       

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!